Sponsorhuset
Kalender


Personlig Tränare

Inga snabbkurser, inga mirakelkurer, bara 40 års kampsportstränande och 38 år hardcore styrketräning. Svensk mästare i Fullkontakts jujutsu, World cup brons i WKF Combat jujutsu, 3 ggr Svensk mästare i bågskytte, VM 5a och Grand Prix vinnare. Nu har du chansen är få hjälp av ett proffs. Låt mig bli din PT. Välj mellan styrketräning eller självförsvar eller varför inte mixa och bli stark både mentalt och i kroppen. Kost får du givetvis hjälp med också. Hör av dig till klubben eller direkt till mig på telefon 0703-510858. Om du vill ha hjälp så bokar vi upp ett möte. Välkommen till I3! /Crille


1 timme. 690 kr. 3 timmar. 675 kr/h. 6 timmar. 655 kr/h. 10 timmar. 620 kr/h. 15 timmar. 600 kr/h. 20 timmar. 575 kr/h. 30 timmar. 550 kr/h. 30 min. 500 kr/gång.

Ordförande har ordet

Det lider mot jul och året som gått kan enkelt sammanfattas med ett enda ord SUCCÉ. Vi har inte haft så hög beläggning sedan 2007 på vårt center och det är så att vi sannolikt kommer vara tvungna att stoppa medlemsintaget framåt april för att säkerställa att vi inte får de köer och den negativa träningsmiljö som kännetecknar flera av Örebros träningscenter idag. Tendensen att bara fortsätta att ta in nya medlemmar trots att det redan är överfullt gör att det på flera gym i Örebro är begränsad tid per maskin och andra medlemmar frågar direkt “är du klar snart så jag kan köra” eller “kan jag köra emellan”. Vissa tider går inte alls att träna och på många ställen kostar parkering både massa pengar och tid att gå till gymet. Vi är unika i Örebro lite i utkanten på Norr med egen parkering precis utanför. Vi har nu alltså ett styrelsebeslut på att begränsa antalet medlemmar när flödet på gymet framförallt blir för stort. Det är redan så att flera av våra grupper är fulla och det är kö till för att få en plats nästa år. Detta drabbar naturligtvis inte våra befintliga medlemmar och som det ser ut nu bör vi kunna ta emot nya medlemmar fram till i alla fall mars månad.

Vi har flera SM-guld i olika sporter i år och även Internationella medaljer av högsta valör med ett Grand Prix-guld som grädde på moset.

Vår atmosfär “I3 känslan” där massor av sporter samsas under samma tak, där det alltid är öppet och välkomnande, där det alltid är bra träningsmiljö. Det är vårat viktigaste varumärke, låt oss tillsammans vara rädda om det. Och det gäller också den tråkiga grejen med att några få, sannolikt bara ett par stycken, inte plockar undan efter sig på gymet och kastar hantlar och vikter rakt ner i golvet från brösthöjd. Alltså det förstör för alla oss andra. Hjälp oss att hålla såna medlemmar borta från vår klubb för dom tillför bara tråkigheter.

Med det önskar jag och hela vår styrelse och alla våra berömda och fantastiska tränare er alla en underbar jul ett gott nytt år och ett minst lika fantastiskt 2017.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Reception
Receptionens öppettider är
måndag-torsdag 10.00-12.00 samt 17.00-20.00.
fredag 10.00-12.00 samt 17.00-19.00.
lördag 10.00-12.00.
Facebook