Kalendarium

Det finns inga kommande aktiviteter.

Höstterminen

Höstterminsstart vecka 34 enligt schema, alltså den 19 augusti drar vi igång igen. Vissa grupper har redan kö och som vanligt är det “först till kvarn”-principen som gäller och vårens befintliga medlemmar har förtur. Vissa sporter kör sommarpass, detta deklareras på Facebook på vår sida och i respektive grupper. För att komma i kontakt med oss under sommaren är Facebook den säkraste metoden för snabba svar. Med det önskar vi tränare och styrelsen er alla ett underbart sommarlov där ni laddar batterierna för en ny grym säsong hos oss på klubben.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Reception
Receptionens öppettider är
måndag-torsdag 10.00-12.00 samt 17.00-20.00.
fredag 10.00-12.00 samt 17.00-19.00.
lördag 10.00-12.00.