Kalendarium

Det finns inga kommande aktiviteter.

Jullov 2018

God Jul!

Efter en härlig hösttermin med läger, tävlingar, graderingar och full fart på gymet vänta nu jullovet. Vi hoppas att de nya gymmattorna kommer så att vi hinner börja lägga in dem under julen. Gymet är givetvis öppet och det blir en hel del julpass i våra sporter, som vanligt annonseras detta i våra FB-grupper.

Vårterminen startar i de flesta grupper vecka 2 men BC startar vecka 3 och vi hälsar nybörjare välkomna i våra grupper from vecka 3 men givetvis går det bra att skriva in sig redan under julledigheten.

Medlemsavgiften som beslutades på årsmötet i klubben tas ut i januari och ligger på 300 kr. Träningsavgiften ligger kvar oförändrad. Medlemsavgift gäller hela kalenderåret och vi hälsar självklart även stödmedlemmar välkomna. Du som vill bli medlem i vår stora fina förening blir det för 300 kr per år och vill du inte träna är det ingen mer kostnad. Fördelen med det är att du som anhörig kompis o.s.v. ändå får tillhöra i3-familjen och får del av vår gemenskap.

Succén med “Frukostklubben” har växt och vi blir fler och fler på fredagar kl 10.00 som fikar, lyssnar på musik och summerar veckan som gått. Du är välkommen du också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Reception
Receptionens öppettider är
måndag-torsdag 10.00-12.00 samt 17.00-20.00.
fredag 10.00-12.00 samt 17.00-19.00.
lördag 10.00-12.00.