Sponsorhuset
Kalendarium
sep
14
lör
10:00 Kickoff
Kickoff
sep 14 kl. 10:00 – sep 15 kl. 04:00
Samling på klubben kl 10.00. Vi cyklar gemensamt till bågskytteranchen där vi grillar och skjuter pilbåge. Hemresa vid c:a kl. 14.00, sen träffas vi på klubben för kickoff-fest vid 19.00.
sep
28
lör
heldag Rockabillyfest
Rockabillyfest
sep 28 heldag
Rockabillyfest med Rickard Swanström på klubben.
okt
16
ons
heldag Träningsläger
Träningsläger
okt 16 heldag
Träningsläger med den Franske pantern Alain Sailly. Ungdom 17-19, senior 19-21. Middag på klubben 21.30.
nov
9
lör
heldag Träningsläger
Träningsläger
nov 9 heldag
Träningsläger stående (kick/thai/karate).
dec
7
lör
heldag Julläger
Julläger
dec 7 heldag
Julläger kampjujutsu, separat utskick kommer.


Jullov 2018

God Jul!

Efter en härlig hösttermin med läger, tävlingar, graderingar och full fart på gymet vänta nu jullovet. Vi hoppas att de nya gymmattorna kommer så att vi hinner börja lägga in dem under julen. Gymet är givetvis öppet och det blir en hel del julpass i våra sporter, som vanligt annonseras detta i våra FB-grupper.

Vårterminen startar i de flesta grupper vecka 2 men BC startar vecka 3 och vi hälsar nybörjare välkomna i våra grupper from vecka 3 men givetvis går det bra att skriva in sig redan under julledigheten.

Medlemsavgiften som beslutades på årsmötet i klubben tas ut i januari och ligger på 300 kr. Träningsavgiften ligger kvar oförändrad. Medlemsavgift gäller hela kalenderåret och vi hälsar självklart även stödmedlemmar välkomna. Du som vill bli medlem i vår stora fina förening blir det för 300 kr per år och vill du inte träna är det ingen mer kostnad. Fördelen med det är att du som anhörig kompis o.s.v. ändå får tillhöra i3-familjen och får del av vår gemenskap.

Succén med “Frukostklubben” har växt och vi blir fler och fler på fredagar kl 10.00 som fikar, lyssnar på musik och summerar veckan som gått. Du är välkommen du också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sommartider
Sommartider i receptionen: Måndag-onsdag 17-19. Ordinarie öppettider igen fr.o.m. vecka 34.